HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

Vilka risker är förknippade med tullen?

Riskrelaterade:

När du gör en beställning av produkter på JoyaBuy kommer systemet att generera en riskvarning för dina artiklar under beställnings- och verifieringsprocessen. När varorna har skickats till vårt lager kommer vi att föreslå en lågrisk fraktrutt baserat på produktens egenskaper och tidigare transportupplevelser.

Observera att vissa varor kan ha inneboende tullrisker, såsom möjligheten till returnerade paket, böter, skatter osv. Mottagaren kommer att vara ansvarig för dessa risker. Tack för din förståelse.

Deklarationsrelaterade:

Vid köp av produkter på JoyaBuy, vänligen hänvisa till Tulltröskelreferensen och transporthistoriken för en rimlig deklaration. Normalt kommer Systemdeklarationen att väljas automatiskt när du skickar ditt paket.

Observera att sannolikheten för att tullar införs beror på frekvensen av tullinspektioner och kan påverkas av tullpolicyer. För mer information, se Tulltröskelreferensen. Du kommer att vara ansvarig för eventuella tullrelaterade risker, såsom returnerade paket, böter, skatter osv.

Dessutom, om din produkt är tung eller av högt värde, kan det öka risken för slumpmässig inspektion av tullen. Det är tillrådligt att undvika situationer där paketet är överdrivet tungt eller innehåller en stor mängd liknande produkter.