HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

Inspektionsomfång för Shoppingagenttjänsten

Inspektionsomfång för Shoppingagenttjänsten:

  1. Inspektion av Allmänna Varor:
    • Inspektionsomfånget inkluderar kontroll av varornas utseende vid ankomst till JoyaBuys lager. Professionella kvalitetsinspektörer kommer att undersöka färg, stora skador, fläckar, storlek, modell och versionsnummer. Dock ingår inte avvikelser som färgskillnader och faktisk storlek i inspektionen.
  2. Elektroniska och Digitala Produkter:
    • Inspektionen för elektroniska och digitala produkter täcker endast utseendet och inkluderar inte kontroll av tillbehörens fullständighet eller strömtest. Kvalitetsinspektörerna skickar ankomstbilder till användaren för produktbekräftelse.
  3. Problem med Inspektionsresultat:
    • Om du har några problem med inspektionsresultaten kan du begära eftermarknadsservice.

Observera:

  1. Specialvaror:
    • För specialvaror som elektroniska och digitala produkter täcker inspektionen inte färgskillnader, storleksfel eller användningseffekter. Inspektörerna kontrollerar endast utseendet utan att utföra strömtester.
  2. Icke-verifierbar Information:
    • Om informationen inte är verifierbar, som ingen uppenbar skada eller förorening, antas det att du har nått en överenskommelse med säljaren.
  3. Varor som inte uppfyller Transportvillkoren:
    • Om det visar sig att varorna inte uppfyller transportvillkoren vid mottagandet, kommer en speciell markering att göras på beställningen för att påminna dig om att förhandla om returservice.