CUTIE DE CUTIE

No products in the cart.

CUTARE

Help Center

Cum să alegi un mod de declarație: Declarație Personalizată vs. Declarație Sistem

Pentru a oferi utilizatorilor metode de declarație mai flexibile și diverse, JoyaBuy oferă două opțiuni: Declarație Personalizată și Declarație Sistem.

Ce este Declarația Personalizată?
Cu Declarația Personalizată, sistemul generează automat o declarație pe baza atributelor produselor din coletul tău. Cu toate acestea, ai opțiunea de a personaliza declarația conform preferințelor tale. Poți edita tipul declarat, cantitatea, prețul unitar și prețul total al fiecărui produs declarat.

Ce este Declarația Sistem?
Cu Declarația Sistem, trebuie doar să introduci suma totală declarată. Sistemul va genera automat declarația pe baza sumei tale declarate și a atributelor produselor din colet.

Sfaturi:
Declarațiile nerezonabile pot împiedica vămuirea. JoyaBuy identifică următoarele situații ca exemple de declarații nerezonabile pentru referința ta:

  • Situația 1: Produsul nu se potrivește cu prețul său: Declarând 3 perechi de pantofi cu o sumă totală declarată de 1 $.
  • Situația 2: Produsul nu se potrivește cu greutatea sa: Declarând un inel ca fiind un produs de 10 KG.
  • Situația 3: Valoarea declarată este semnificativ mai mare decât valoarea actuală: De exemplu, dacă valoarea totală a coletului tău este de aproximativ 200 $, dar valoarea totală a bunurilor declarate este de 1000 $.